Yötaivas

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

On yötaivas kirkas,
tähdet kimmaltaa.
Sitä näkyä en koskaan,
voi mä unohtaa.
Kuu ja tähdet voivat,
sinua lohduttaa
jos olet kuten minä,
joka elämää inhoaa.
eikä kukaan halua olla,
ystävä sinun kaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aewww. :)) niin suloinen. sulla on tosi kivoja nää, ja mulla on ite samanlaisia fiiliksiä. bravo !

 

Käyttäjän kaikki runot