Rakkauden blues

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

Mä kerran stadis,
miehen näin.
Ja sen soittoo,
kuuntelemaan jäin.
Se laulo:

Tää on rakkauden blues,
jos on saundi ihke uus.

Ei kukaan siit miehest,
välittäny.
Tai ehkä ne ei,
sen saundei ymmärtäny.
Ku se laulo:

Tää on rakkauden blues,
jos on saundi ihka uus.

Sen miehen hattuun,
heitin kolikon.
Ja yhtäkkii,
se veti upeen soolon.
Ja sit se laulo:

Tää on rakkauden blues,
jos on saundi ihka uus.
Tää on rakkauden blues,
jos on saundi ihka uus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen kyllä sanoittanut tämän ihan itse, joten sen julkaisemisessa ei ole rikottu mitään tekiänoikeuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot