Minä

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

Minä olen jäinen,
jääräpää, itsepäinen,
nörtiksi kutsuttu, Helsinkiläinen,
kuitenkin ymmärtäväinen,
ihminen puupäinen,
jonka elämä on rikkinäinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot