Aika kuljettaa

Runoilija ööömmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's funny how you can miss something you never had. <3
 

Olet päivänsäteeni, sinut nähdessä hymyilen.
Olet rakkaani, olet kallis aarteni.

Vaikka haurastut, olet olemassa.
Naurussani hauraassa olet aina mukana.

Aika rientää, siivet hiljalleen kasvaa.
Täytyyhän niiden varttua, jotta jaksavat sinut kantaa.

Aikarauta kumisee, hiljalleen haihdut.
Ikuiseen uneen, rauhaisasti vaivut.

Aika vie meidät kaikki paikkaan rauhaisaan.
Myös minä rauhan saan, kun sinut muistoihin haudataan.

Selite: 
Pieni voi olla niin suurta <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot