Lähdit

Runoilija ööömmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's funny how you can miss something you never had. <3
 

Pieni, lähdit lentämääm.
Nyt tyhjän paikan pelkästään nään.

Miksi lähdit, miksi niin teit?
Kai aika sinut luotamme vei.

Et palaa, en sua takaisin saa.
Saanhan sentään muistoja kuljettaa?

Ja niin, luoksesi halajan
Tahdon vain kertoa: Sinua rakastan.

Selite: 
Rakas, en unohda.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot