Pintaa syvemmällä

Runoilija ööömmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's funny how you can miss something you never had. <3
 

Miten se voi olla niin vaikeaa?
Miksi se saa sydämeni pompottamaan?
Vain yksi sana yössä kaikuu,
se polttaa, se vaipuu.

Varoen hiipii sisimpään.
Siellä tuhoa tekee, kipeää.
Kuin varjo se luokseni kapuaa,
Kuiskaa, tahdot omistaa.

Sisältöäni pienin ottein kovertaa,
Yhden palan kerrallaan.
Vaan ken sen uskaltaa tunnustaa?
Kuka itsensä jaksaa pelastaa?

Kaiken aikaa uskon ja toivon.
Kestän kaiken, avulla lohdun.

Lämmittää,
Käsi kädestä kiinni pitää.
Matkaa jatkaa,
Askel askeleelta avartaa.

Ja kun toista rakastaa,
Alla pinnan kuohuaa.

Selite: 
Niin pieni on yhteinen hetki <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan haikeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot