Musta yksinäisyys

Runoilija ööömmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's funny how you can miss something you never had. <3
 

Luotin sinuun,
luotin meihin,
mutta petit ja hylkäsit.

Mihin menen ilman sinua?
Yksin olen vain kaarnalaiva ilman purjetta.
Koitan liikkua, mutta en saa mistään voimaa,
tuuli ei ole puolellani.

Olen kuin hukkuva, pelastusvene odottaa rannalla.
Näen sen, mutten pääse luokse.
Kukaan ei kanna minua ja alan vajota.

Tahtoisin olla taas väleissä kanssasi,
mutta miksi minä pyytäisin anteeksi,
kun sinä olet syyllinen?

Miksi olisin parempi ihminen kuin sinä,
joka koitit upottaa minut mustuuteen?
Miksi koitit tehdä niin?

Selite: 
En tiennyt, että olit niin ilkee ihminen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot