Ota lujasti kiinni

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

Olis se niin helppoa.
Sanois vaan:
Tää oli nyt sitten tässä.
Ja lähtis taakseen katsomatta.
Kävelis vaan pois,
sulkis oven vaikeilta asioilta.

Se olis niin helppoa,
että houkutus on valtava.

Älä päästä irti nyt
tai mä katoan
omaan maailmaani,
kuoreni suojaan,
tavoittamattomiin.

Hiivun.
Jäähdyn.
Kylmenen.
Kunnes haihdun olemattomiin
jättäen jälkeeni tyhjän kuoren.

Tähän ei auta aika
eikä lujakaan rakkaus.
intohimon liekkiin ei nyt riitä pelkkä kuiskaus.
Ota lujasti kiinni,
tuo takaisin
ja pane mut unohtamaan!

Selite: 
Lääkkeet löytyy joka vaivaan, mutta saako niitä ajoissa? 2012
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot