Älä välitä

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

Älä välitä hiljaisuudesta.

Minä tarvitsen sitä
kuin janoinen lähdettä erämaassa.
Minun täytyy käpertyä itseeni
kuin etana kuoreensa,
jotta uskallan taas kurkistaa ulos.

Anna minun vajota syvälle,
pian ryömin vahvempana valoon
ja jaksan taas rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo joka antaa toivoa paremmasta. täynnä tunteita. :)

Kaunista sanailua elämän tosiasioista - hyvä!.

 

Käyttäjän kaikki runot