Otat minut niin

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

Nappi...
Nappi...
Nappi...
Nappi...
Nappi...
Nappi...
Hitaasti!

Hakaset
yksi kerrallaan...
Solki...
Hitaammin!

Vetoketju
hammas hampaalta...

Hyväile katseellas,
hipaise huulillas,
hivele kädelläs paljasta kaartani

Hipaise,
nuolaise,
puraise!

Silitä,
purista,
kouraise!

Hivuta iholle,
rutista lähelle,
etsi tiesi nautinnon huumaan!

Kun vihdoin antaudun,
tulet syliini kuumaan
ja otat minut niin,
että tiedän kenelle kuulun...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot