Korjaussarjan tarpeessa?

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

Osaan korjata
resut haalarit,
rikkoutuneet housut
ja haljenneen maljakon.

Löydän kyllä
kadonneen kaukosäätimen,
karanneen koiran
ja pyykkikoneen syömäksi luullun sukan parin.

Osaan paistaa lättyjä,
leipoa pullaa
ja kokata ihanaa lasagnea.

Olen siis aika taitava.

Mutta en osaa korjata
särkynyttä sydäntäni,
enkä löydä mistään
kadonnutta luottamusta.
Jonnekin katosivat myös rakkauden reseptit.

Selite: 
Jostain pitäisi siis saada apua...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän on helppo samaistua,Upea runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot