Rakkauteni sinuun

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

Rakkauteni sinuun voittaa lopulta kaiken.

Uskon niin,
ja jos on aikaa,
näytän sen myös.

Tarvitsen aikaa
tullakseni takaisin
tältä pitkältä matkalta
itseni sisään.

Rakkautesi minuun korjaa lopulta kaiken.

Selite: 
Hard days night. Vaati koko päivän raskaan työn että sai kaiken sanottua, mutta tämä oli nyt tässä. Kiitos.. 2012.
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkaus voittaa,uskon ja toivon..!

 

Käyttäjän kaikki runot