Anna mun olla

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

Anna mun olla!
Älä enää hämmennä tätä soppaa.

Sä et voi auttaa,
mä tarviin tän hetken.

Mun tarvii nyt vähän miettiä,
tarviin kaivurin penkoakseni
sielun syövereitä.
Löytäisinkö vielä jostain sen kipinän,
jonka puhaltaa liekkiin?

Mun tarvii nyt korjata itteeni
ihan rauhassa.
Leka ja jakari,
rautalankaa ja jeesusteippiä.
Pinnalle kunnon kerros teflonia.

Kunhan pinta kovettuu,
voit taas koskea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot