En tule olemaan viimeinen

Runoilija Juplin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.
 

Enkä vieläkään pysty tuntemaan
Saatan näyttää olevani kunnossa
Ehkä niin
mutta sisinpäni on turta
Loppuun kuluttama
kaiken sen turhan
ponnistelun ja odotuksen

Halusin tehdä enemmän
Taistella jonkun suuremman puolesta
mihin minun oli mahdollista

Yritin ja yritin
mutta kaikkialla
nousivat seinämät vastaan
Kunnes lopulta viimein
pääni maahan iskitte

Aikani oli tullut vaieta
Niinhän te siat luulitte

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alistamisesta kasvavaa sisua.

On jotenkin tuttua, nostaa ikäviä muistoja pintaan.
Hyvin kirjotettu, Pidin :)

Alistamisesta kasvavaa sisua.

On jotenkin tuttua, nostaa ikäviä muistoja pintaan.
Hyvin kirjotettu, Pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot