Olemme sen velkaa toisillemme

Runoilija Juplin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.
 

En tarvitse ymmärrystä
en myötätuntoa turhaa

En kaipaa vapautta
en tukea pyyteetöntä

Sillä olen päästäni vialla
Niin minulle on kerrottu

Odotan vain hetkeä
sulkeakseni silmäni
Saadakseni hetken rauhaa

Ja silti katson ympärilleni
nähdäkseni sen vääryyden
Maailman täynnä vihaa
surua ja väkivaltaa

Voitko väittää
katseeni valehtelevan

Jos vaikeneminen on kultaa
en milloinkaan
tule olemaan vauras

Näetkö läpi sydämeni

Sitä valheesi
eivät koskaan turmele

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon puhutteli runosi minua. Hyvin olet sanasi sovitellut. Osa olisi voinut olla kuin suoraan omista ajatuksistani. Pidin paljon!

tässä on paljon asioita ja tuntemuksia jotka on muutamien vuosien takaa liiankin tuttuja, muistoina ikäviä mutta menneitä. hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot