Kuori sisimmän särkyneen

Runoilija Juplin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.
 

Tienvarsi kapea
luona risteyksen
jo pimeys laskeutuu

Lapsi yksinäinen
peloissaan kyyneleet
ne rinnan kastellut

Kättä lempeää odottaa
otetta omaansa tarttuvaa

Ja aika on lopuillaan

Yllä mielen viattoman
nyt varjo turtumuksen
kuin varkain vallan ottaa

Vuodet kuluneet
ne silmänsä kuivannut
vaan haavat syvät
ei koskaan arpeudu

Yhä lapsi odottaa
tuskaansa nää ei kukaan

Ja aika on lopuillaan

Syvällä sisimmän
vain kyynisyys elämään
nyt sydämen kylmentää

Hän ei koskaan saapunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Dramaattinen, todella koskettava runo.

Kaunista lapsen viattomuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot