Olet minussa

Runoilija Juplin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.
 

Jos vain makaisin täällä
alla laskevan auringon
tulisitko luokseni kutsusta

Hetkessä illan saapuvan
käsissä vain toisemme
hiljaisuutta kahden kuunnellen

Jos vain viipyisit rinnallani
kiedottu omaasi sydämeni
Syliisi nukahtaa voisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan tunnelmallinen runo!

 

Käyttäjän kaikki runot