Muisto

Runoilija Juplin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.
 

Sä tunsit mut jo silloin
kun kerran kohdattiin

Tuulet ajan uuden
mut sun luoksesi johti

Kohti huomista
Kaukana tulevaisuus on yhteinen
Kanssasi kevyt on olla

Nyt vain muisto menneestä
Ja sua vieläkin odotan

Minne päättyi valon tie
Sen jatkuvan tahdoin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot