tunne

Runoilija tri LiibaLaaba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettii syntyjä syviä
 

Kynä pyörii kädessä, sanat kielellä, ideat aivoissa.

Paperille syntyy kirjaimia, sanoja toistensa perään.

Yksittäin eivät kerro mitään mutta yhdessä paljstavat mielen sanomattomat sanat.

Teot julmat, haaveet haudatut, syntiset unelmat, lapselliset leikit ja tukahdutetut tunteet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot