kun koskaan ei tiedä.

Runoilija tri LiibaLaaba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettii syntyjä syviä
 

mieti.

Se pieni hetki kun kuulet saapuvan junan kuulutuksen.

Väkijoukko.
Kiire.
Ohikulkija.
Töytäisy.
Ja olet poissa.

Olitko muistanut sanoa rakkaillesi rakastan, vai jäikö leukasi kuollessasi kireäksi vihasta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajattelemisen aihetta antava hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot