hiilihapollista rakkautta

Runoilija tri LiibaLaaba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettii syntyjä syviä
 

Rakkauteni on

Kuin kivennäisvesi

Kuplii, joskus kuohahtaa yli

Monet ovat sen maut

Ja sen olen sinua varten pullottanut

Selite: 
työpöydällä oli novellen kivennäisvesi pullo, ja samalla mietin rakastani.... siitä tämä runo syntyi :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot