pelottava luonto

Runoilija tri LiibaLaaba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettii syntyjä syviä
 

sokaiseva välke, taivas jyrisi mahtavuuttaan.
Lupasimme mennä telttailemaan takapihallesi.
satoi tai paistoi.

Itkit, et uskaltanut, pelko oli niellyt.

Vaadin, tivasin lupauksen vuoksi.
Myrsky rauhoittui, tulit.

Yö hiipi telttaan.
Pöllö puheli metsässä.

Nyt minut oli pelko niellyt.
Etkä vaatinut jäämään.

Selite: 
ensimmäinen telttaretkeni :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Luonto voi toisinaan olla pelottava.Varsinkin öiseen ja pimeän aikaan.Hienon runon kirjoitit.

 

Käyttäjän kaikki runot