peilikuvani

Runoilija tri LiibaLaaba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettii syntyjä syviä
 

katson peiliin

tarkkasilmäisenä kuin rikkauksien harakka

mitä luulen löytäväni?

Ei pinta heijastava minulle vastaa, toistaa kaiken sanomani kuin rikkinäinen levy

tapittaa takaisin ilmeettömänä tuo hahmo

En näe siellä sitä mitä sydämeni halajaa

Poistun hävinneenä omalle itselleni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot