Sanoja lasipurkissa

Runoilija olive

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanojen helinä lasipurkissa
heittää hohteensa valkeille käsivarsilleni
himmeä hehku viipyilee sormillani
jotka varovasti kääntelevät haurasta aarretta
kauniita sanoja lasipurkissa
kimaltelevia lupauksia heijastuksina
perhosina haaleassa kesäyössä
putoilee poskilleni hiutaleina

niitäkin täytyy varoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotain niin hienoa hauraan herkkää runossasi.

Pidin, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot