Haaleat sekunnit

Runoilija olive

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

haaleat sekunnit
kiertyvät kosteina ohuiden ranteideni ympärille
en tunne niiden painoa
ne huutavat mutta minulle huuto on äänetön
läpinäkyvä henkäys keskiyössä
sekunnit ilkkuvat mutta katson niiden läpi

huomisen ahdistus tukehtuu silmiini
äänetön itku eikä ketään kuulemassa
liikaa unelmia eikä sirpaleita kerää kukaan
liian tuskallista,
asvaltti repii rikki hennot siipeni
huurtuu ohut hengitykseni vaivalloisesti poskellesi

pisarat hohtavat onnenapiloita
jäätyvät moottoritielle ja särkyvät pois

ehkä huomenna aurinko paistaa kirkkaammin
eikä silmiemme ylle lankea varjo
katso huomiseen ja toivo, että se parantaa meidät
ja pyyhkii silmistämme ahdistuksen
joka lasittui sinne

pääsemättä pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot