Tiikerililjoja ikkunassa

Runoilija olive

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänään sälekaihtimeni pysyvät kiinni
telkeän vihlovan kirkkaan aamun naarmuisen lasin taakse
vaaleanharmaa seinä minun ja lumisokeuden välillä

tänään minun ei tarvitse herätä jaksamaan
teeskennelty onni raapii viirut käsivarsiini

tänään kietoudun yhä unenlämpimään peittooni
eikä minun tarvitse nähdä kuinka

punaoranssit tiikerililjat nuolevat ikkunaani muistoja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runosi on täynnä kielikuvia, jolloin runosi voi tarkoittaa eri lukijoille eri asiaa, mutta välissä tuntui, että kielikuvia oli aivan liikaa. Joka tapauksessa upea runo

Vaikuttavaa tekstiä.
Pyjamapäiviä välillä hyvä viettää.

 

Käyttäjän kaikki runot