Nimetön

Runoilija Tinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juoksisitko kanssani meren vaahtoihin,
jotka huuhtoivat pienen merenneidon mukaansa?

Ehkä sinua pelottaa?

Anna hiekan kutittaa jalkapohjia,
turkoosin meren hivelessä silmiäsi

Näetkö nuo kirjavat kalat,
jotka uivat akvaarioisamme ympyrää?

Anna tilaa hengittää meren suolaa,
väisty tieltä, kun on aika rakastaa meritähtiä

Selite: 
Kaukomaakaipuu
Kategoria: 
 

Kommentit

"väisty tieltä, kun on aika rakastaa meritähtiä." uskomattoman kaunis lause. O__o

oih! jotenkin kesäinen mutta ei sillä tavalla niin kepeä kuin kesä yleensä on... tässä on jotenkin enemmän tunnetta... :) tykkäilen :)

Upea runo!
tuo tunnelma on todella vahvasti!
Kaunis!

Viimenen virke on ihan paras :) ! hienoa.-->Suosikit.Alankin lukea tässä näitä joku päivä ihan alusta saakka ;)

"Anna hiekan kutittaa jalkapohjia,
turkoosin meren hivelessä silmiäsi" Vau.. Tuon saattaa kuvitella helposti ja todella elävästi mielessä. :)

Osaat hyvin kuvailla.!

tuli mieleen kuinka muumipeikko sukeltaa mereen.

pari kirjoitusvirhettä pisti silmään, muuten mainio. suuhun tuli suolainen maku.

Kauniisti kirjoitat. Tulee vapautunut olo runostasi

Jännästi kirjotettu :D
Kiitos arvosteluista :)

 

Käyttäjän kaikki runot