Kuin taikaa

Runoilija Tinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne pienet hetket,
ovat liian pieniä näkyäkseen
jättäen ilmaan vain kysymyksiä.

Hymyilen

väistäen

kysymykset.

Ei särjetä niitä hetkiä

Selite: 
Ne pienet hetket:)
Kategoria: 
 

Kommentit

oi, aivan kuin minä kultani seurassa:) *hempeilee*

tosi nätti runo (:
(kiitos arvostelusta)

Olen samaa mieltä edellisten arvostelijoiden kanssa.

Tunnelma on tosi kiva. Paljon tunnetta.

Hieno runo.

Kiitos arvostelustasi!

pieni runo, mutta niin isosti tunneta... tykkäsin paljon, sai hymyilemään :)

kiitos vierailusta sivullani :)

 

Käyttäjän kaikki runot