Tulisit perässä

Runoilija Tinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelen päämäärättömästi
sumussa, joka
kirvelee silmissä.

Kyyneleet,
aivan turhia nyt.

Askeleitteni päässä,
seisot sinä

Katsot katoavaa varjoa,
ehkä kohta,

sekin palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa jännä.

Tuli semmonen fiilis että menneisyys on tulevaisuus ja tulevaisuus ehkä jossain kaukana menneisyydessä tai vasta tulossa. : o

Mutta silti askeleiden päässä seisoo se joku, odotettu.

Loistava!

Kiitos vain.

Tämä sinun runosi, jotain niin.. jännittävää.
En osaa selittää, mutta sinä osasit.
Upeaa tekstiä.

Tämä runo on upea, laittaa lukemaan monta kertaa. Hienoa.

Niin ja juu, kiitos arvostelusta.

Tämä on kyllä upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot