Nimetön

Runoilija Tinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kelluhan siinä
lumpeenkukka,
tämä lampi ei jäädy.

Eivätkä ne pienet
sadepisarat
saa meitä erilleen.

Mutta koskaan
ei puhuttu
kesästä.

Se kuivatti
kukan, joka nyt
rannalla makaa.

Taisi lampi tietää koko ajan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot