Sinisen hetken jälkeen

Runoilija Tinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Punainen hetki synnytti
mielikuvan,
jonka oli toteuduttava.

Yllämme havunvihreä taivas
odotti ihmettä
saapuvaksi.

Lumenvalkoinen henkäys

Ja peittyi harmaa piennar

Selite: 
Hyvää joulunodotusta!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot