Mansikkatarinoita

Runoilija Tinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesäpellon ympäröimänä
nauru kutitteli heidän poskiaan.

He olivat päivä ja yö,

mutta aurinko oli silti
molemmille yhteinen.

Kai sadettakin he kestäisivät,
jos yhdessä saisivat avata sateenvarjon?

Kesä heilutti heidän varpaitaan
ja hymyt olivat mansikoista.

Selite: 
8.1.2007
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :) tosi kaunis.Kesäinen.Tunnelmallinen runo ja aivan ihana tääkin!

Hieno

äärettömän suloista ja kaunista :)

 

Käyttäjän kaikki runot