Elävä kivi

Runoilija Spelldom

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.7.2006
Viimeksi paikalla: 17.6.2017 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä etsin erämaasta lähdettä
ja taivaan tähdistä jumalten mettä.
Hapuillen keräsin palapeliini palasia
- salaisuuksia seinilleni.
Minä käänsin viisasten kiviä
etsien salattuja portteja
ja tulkitsin tähtien karttoja
saamatta itselleni mitään.

Minä puin tuntemattoman
tähtien värisiin viittoihin
ja uskottelin tietäväni
verhottuja totuuksia.
Tein maailmastani mysteerin,
verhotun valomaailman,
jossa yhdistelin olemattomia
ja rakentelin siltoja tähtiin.

Ihmisten salaseurat vaalivat turhuutta,
sillä mikä on todellista,
on kaikkien nähtävissä.
Lapsenmielisten silmistä
on oleellinen luettavissa.
Puhdassydämisten sydämistä
on totuus löydettävissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runosi äärellä...minä olen hiljaa ja luen sitä uudelleen ja uudelleen kuin mantraa. Vahvana se väreilee syvälle sieluun asti.

Erittäin upea runo!

Lapsen lailla maailmaa katsoessa kaikki on kaunista ja puhdasta, vain aikuiset tuovat siihen maailmaan rumuuden. Kun löytää kuivumattoman lähteen ja juo sen vettä, ei enää tunne janoa. Puhdasta sydäntä moni janoaa, huomaamatta lähdettä, joka on lähellä. Pidin runosi herättämistä ajatuksista...runossasi on viisautta.

Oivallusta, kasvua, viisautta. Huikeita totuuksia.
Lopulta kaikki on hyvin yksinkertaista ^^ *~

- Hieno runo jälleen.

"Puhdassydämiset voivat nähdä Jumalan."

Upea visti sydämistä sydämiin tämä

"Minä olen Tie, Totuus ja Elämä," sanoo elämän Herra.

Hienoa!Se totuus, joka tekee vapaaksi, onkin hyvin yksinkertainen ja aito.

Onpa uskomattoman upeita nämä tekstisi, todella mahtavaa <3 Tämä kolahti täysillä.

Koskettava runo. Kertoo paljon siitä mitä myös olen kokenut matkalla Herran luo.

 

Käyttäjän kaikki runot