Hapankorppua, hedelmämehua ja linnunkakkaa

Runoilija Spelldom

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.7.2006
Viimeksi paikalla: 17.6.2017 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämän törmätessä minuun
maljasta läikähtää kirpeitä hedelmiä,
kitkerää mehua
ja suolavettä.
Viinipuun oksista
oli osa pystyyn kuivettunut.
Toinen osa puolestaan
linnunkakkaan peittynyt.
Minun taikinaani
maailma pudotti hapatteen
ja leivät joita leivoin
olivat hapankorppuja.
Eikä yksikään niistä leivistä
vienyt nälkää mennessään
ja hedelmämehunikin
jätti janon jälkeensä.
Muistilapun resepti,
jonka maailmalta omaksuin,
olikin alusta alkaen
ihmiselle sopimaton.
Hoitamaton viinipuu
verhoutuu linnunkakkaviittaan.
Happosateen harmauttamana
se ei osaa kantaa hedelmää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hedelmistä puu tunnetaan. Tervehdyttävää ravintoa päivän annos kerrallaan.

Loistavia kielikuvia sinulla. *~*~
Otsikko on kivasti erikoinen. <)
Pidän noista vertauskuvista ja runon viisaudesta. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot