Mikäliemaa

Runoilija Spelldom

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.7.2006
Viimeksi paikalla: 17.6.2017 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikäliemaan kuiden alle
sylilapsesi konttaavat istumaan.
He tahtovat unohtaa vaikerruksen,
ne suolapatsaiden suolattomat kyyneleet.
Maanpaossa fantasiamaailmoissa
ovat kaikki sinun pienet lapsesi,
jotka kerran katsoivat elämää
niin kuin lahjapakettia katsotaan.
Mutta vielä kerrotaan todellisuuden tarinaa:
uskalla luottaa elämään.
Sillä askel yli pääkallolaivan laidan
vie sinut veden kalvolle kulkemaan.
Etkä Elämän Herran siiven alla
enää ruhjo jalkaasi kiviin,
joita et milloinkaan osannut odottaa
Mikäliemaan kuiden alla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hauskaa matkaa suosikkeihin.

Koskettava ja hieno runo, jossa on syvällinen sanoma.

hauskaa matkaa suosikkeihin.

Hyvin kaunis ja ajatuksia herättävä tämä runo! *~
Pidän kielikuvistasi. ^^

jopa kahteen kertaan.

 

Käyttäjän kaikki runot