Viesti sulle sinne taivaaseen

Runoilija 8cff40ddc6fee67096dfd7ec2dd67865

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.8.2019 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seisot vierelläni vaikka olet muualla. Tiedän että tiedät sen, katselet korkeelta ja minä vielä täällä alhaalla, Odottaen päiviä parempia, sitä että vapautuisin näistä kahleista.

Seuraan jäljissäsi ja ne vievät meren rantaan, aaltoihin, syvään siniseen siimekseen. Ei, en voi peremmälle tulla, vaikka vielä tulee senkin aika. Nyt teen omia polkuja, syövyn läpi ajankallion, etsien paikkaani

Tän piti mennä näin, vuosien jälkeen vasta pysyin ymmärtää sen. Se teki musta vahvemman, opetti nöyremmäks, mut veit myös osan musta sinne mukanas. Se tuntu niin väärältä, lähdit ulos ovesta etkä tullu siitä takas enää.

Niinä öinä joina itkin ja kirosin elämää, ne seinät tuli lähemmäs, Olin huoneessa jossa ei ollu ovee pois. Sit tuli taas valoo, ne möröt ei ollu enää siin huutamas. Ei enää sitä pelkoo, me päästiin yli sen painajaisen ja herättiin uuteen aamuun.

Elämää jatkuu ja asiat liikkuu painollaan. Silloin ku ahistaa muistan että ootat siellä. Jatkan eteempäin, ja koitan olla kompuroimatta, tällä kivisellä kadulla.

Toivonmukaan kuulet tän, tääl on kaikki hyvin ja usko parempaan huomiseen. Nyt menee paremmin, lujaa tekoa ja asteen verran viisaampii

tää on viestini sulle sinne taivaaseen, oot muistoissa kultaisissa, me viel joku päivä nähdään uudestaan.

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

upea kaipuusta ja kehittymisestä kertova. vahva ihminen olet.

itselle tuosta tuli mieleen niin sydäntäraastava kaipaus, että se todellakin nosti palan kurkkuun...
Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot