Nuku nyt

Runoilija 8cff40ddc6fee67096dfd7ec2dd67865

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.8.2019 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuku nyt kun aikasi vielä on nuori
lepää vielä kun pintasi on naarmuton
Ei kirvele tuskaisat haavat
häiritse utuista unta
maailmasi vielä on nuori
elämäsi lahja korvaamaton
Vaikka itse viittottaisin tiesi
poluille oikeille ohjastain
silti tieltäni eksyisit sinä vain
kolhut kovemmat kokisit
itse tulet tekemään virheesi
ei siihen sanani paljoa paina
Silti vielä olet nuori, lapseni kultaakin kalliinpi
henkeni tähtesi heittäisin minä pois, kuin roskan sen nakkaisin tuleen
Nuku nyt kuitenkin huoletta
valvon untasi, niin rauhaisaa

Selite: 
toinen tänne tekemäni.. olen kohtalaisen tyytyväinen ^^
cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot