Ääni vuosien

Runoilija 8cff40ddc6fee67096dfd7ec2dd67865

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.8.2019 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka kuulet äänen vuosien
Miten se repii sua yksin iltaisin.

Kerro kuinka kantaneet,
ovat jalat kulkijaa joka
lähti yksin yötä kulkemaan.

Sanoit ettet yksin jää,
etkä pode ikävää, että
kulkee polku vielä ympyrää.

Muistan vieläkin
kuinka hymyilit,
kun junaa odotit.

Pääsit täältä kauas maailmaan
jossa niin monta tarinaa
surullista ja kaihoisaa.

Kerro kuinka kuulet äänen vuosien
Miten se maalaa hymyn sun tyhjiin kasvoihin.

Toivon että vielä jäät
kun aika piirtää uurteitaan
ja lipuu lautta hiljaa eteenpäin..

Kerro mulle, kuinka kuulet äänen vuosien.
Kuiskaa hiljaa, kuinka kuulet sen.

Selite: 
Sanoituksen voi tulkita monella tapaa. Itse kirjoitin sen kuitenkin ajatellen isääni, joka on siirtynyt ajasta iäisyyteen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot