Kasvot

Runoilija 8cff40ddc6fee67096dfd7ec2dd67865

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.8.2019 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin vaikeaa on paeta omaa mieltään,
piilottaa ne kasvot..

Kasvot joita kenenkään ei kuulu nähdä,
yksinäisyys joka syö elävältä..

Sydän joka lyö, muttei elä
Kipu jota kukaan ei kosketa..

Ne kasvot piiloutuvat laskeutuvaan hämärään..
Seisovaa ilmaa halkova henkäys..

Punainen väri lattialla..
se leviää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin vaikeaa tosiaan, vain alitajunta sen tarvittaessa osaa tehdä täydellisimmin.

kaunis runo, joka päättyy punaisen edustamaan voimaan, elämään
alhaalla olevaan, josta on suunta vain ylös

 

Käyttäjän kaikki runot