Väsynyt

Runoilija 8cff40ddc6fee67096dfd7ec2dd67865

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.8.2019 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin väsynyt
Väsynyt vain

Turhaan taisteluun
Maailman melskeeseen

Tahtoisin levähtää
Sinä pakotat jatkamaan

Niin väsynyt
Väsynyt taisteluun

Me kaksin yössä
Aamu sarastaa

Kyynel poskellasi
Pyyhit sen pois

Sinä yksin
Vahvempana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot