Kädet joita et voi nähdä

Runoilija 8cff40ddc6fee67096dfd7ec2dd67865

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.8.2019 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haavat joita et voi nähdä
Kehoni on täynnä niitä

Menneisyys josta kukaan ei puhu
Varjostaa minua alati

Et voi ymmärtää
Enkä voi niin vaatiakkaan

Kehoni jota häpeän
Muistot jotka eivät unohdu

Kädet ihollani
Kädet jotka eivät päästä irti

Viiltävä kipu ruumiissani
Ne ihmiset ympärilläni

Ne huudot, se nauru
Kaikuvat korvissani minne menenkin

Kerrot että se on mennyttä
mutta et voi käsittää

Se verilammikko mihin minut jätettiin
Makaan siinä vieläkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kosketti. Erittäin rankkaa kerrontaa, aitoa kipua. Viimeinen lause on pysäyttävä.

 

Käyttäjän kaikki runot