Postileima pakarassa

Runoilija Lyco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2006
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.5.1993

Ajattele positiivisesti, pura tunteet runoihin!
 

Postileima pakarassa
nukkuu tyttö toisen kainalossa
jälkeen illan ilojen.

Aamulla jälkeen illan ilojen
leiman päälle pistetään pallohame
ja postimieheltä voi kysyä
opasteita uuteen osoitteeseen.

Matkalla kaukaa kohti kotia
oli tämä vasta ensimmäinen etappi.
Useampia vielä odottaessa.

Postileima pakarassa matkaa
sinne tänne rauhattomana
etsien paikkaa jossa vastaanottaja odottaa,
että pääsee kuittaamaan kotiin saapuneeksi.
Matkasta tyttöä muistuttaen postileimat pakarassa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot