Englantia pääni soi

Runoilija Lyco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2006
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.5.1993

Ajattele positiivisesti, pura tunteet runoihin!
 

Taivaalla lentää lintu

tuijotan ulos ikkunasta.

Pääni pakenee paikkaa tavalliseen

vuoden kierteeseen

"Everything starts again"

Englantia pääni soi.

Kohta olen siellä,

jossain asettumassa uudelleen.

Enkä ole pahoillani

vaikka vähän surettaa vuosien nopeus

lapsuudenusko ettei tilanteet muutu.

Ihastuin kuitenkin, tunsin teidät,
Tiesin ettei kannata humaltua onnesta.
En osaisi asettua paikalleen.

Selite: 
Olen vastikään muuttanut omilleni asumaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kuvaus aikuistumisen vaikeudesta ja ihanuudesta..

 

Käyttäjän kaikki runot