Nimetön

Runoilija Lyco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2006
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.5.1993

Ajattele positiivisesti, pura tunteet runoihin!
 

Haluan maalata letkeästi

rakastaa kiihkeästi

antaa veden valua

tuntea toivoa

hosumatta

periksi antamatta.

Jäykkyyteni halkoo vain ilmaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot