TUSKAA

Runoilija Lyco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2006
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.5.1993

Ajattele positiivisesti, pura tunteet runoihin!
 

TUSKAA

Kaikki vuosia kerätyt kirjanmerkit tuhkana ilmaan.
Tuskan aallot ravistelee.
Sinne meni kaikki vuosia kerätyt merkit
~ vaikka ne käyttämättöminä tuhlasivat muistia~
kaikki blogit,
nettisanakirjat,
elokuva-arvostelut ja nimigeneraattorit.

TUSKAA

Muisti pinnistettynä äärimmilleen,
oli se ja se sivu.
Tuska ei ole vakavaa,
eikä edes jatkuvaa
ja vuosien aikana kirjanmerkit palaavat taas ennalleen,
mutta hetken ajaksi
minusta revittiin pala elämää,
jatkettu käsivarteni.

Tuska on haamukipua.
Käteni kipristelee ja kihelmöi
~ sen kuivuudesta kaikki oikeasti johtuu ~
tunne tulee katoamaan,
kasvattaessani jatkokäteni uudelleen,
vähitellen tunnen taas virtuaalisormeni,
yksitellen
ja paremmin kuin aiemmin.

Tuska vähitellen hälvenee...

Selite: 
sillä tiedän, että en ole koskaan kokenut oikeaa tuskaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot