Mitä on sähkö?

Runoilija Lyco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2006
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.5.1993

Ajattele positiivisesti, pura tunteet runoihin!
 

Sähkö on sinistä rätisevää savua.
Sähkö on varattujen hiukkasten liikettä sähköä johtavassa materiaalissa.
Sähkö on sähkövirtaa tasavirtaa (DC)
tai vaihtovirtaa (AC)
Sähkö on energiaa
E= P x t
Sähkössä on tehoa,
jännittettä
ja resistanssia.

Sähköstä saa valoa,
se nostaa hiukset ilmaan
ja pitää maatilat kurissa.

Sähköllä voit tuijottaa tietokoneen ruutua ikuisuuksiin
ja kommunikoida muiden kanssa.
Sähköllä lämmittää taloja,
ja sillä saat musiikin korviisi ilakoimaan
tai valjastamattomana se voi toteuttaa
uskomattomia ulkoilma konsertteja.

Monesti sanotaan, että sähkö on impulsseja.
Viestit kulkevat aivoissa sähköimpulsseilla
ja sähkö saa meidät toimimaan.

Ennen kaikkea sähkö on sitä mikä ilmassa väreilee kun kahden ihmisen välillä on jännitettä
ja siinä hetkessä toisilleen varattujen liikettä.

Selite: 
Onko sähkö? Mitkä ovat unelmia ullakolla?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot