Mitä jäi jäljelle

Runoilija b2cde1fc7ffc8443d42cb8ffc3d29fd3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 15:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Pitkät hiukset ja riimejä loputtomasti
 

Minä vien kihlasormuksen korurasiaan
ja menen sängyn alle piiloon pahaa maailmaa
En minä vieläkään kohdannut sitä oikeaa
jos sellaista nyt on olemassakaan

Minä olen jäänne menneiltä ajoilta
minun sim-kortissani lukee Radiolinja
Minä hukkasin itseni johonkin elämän varrelle
ja mitä jäi jäljelle paloi karrelle

Minun unelmani upposivat kuin Estonia
eikä niitä enää nosteta esiin
Valakaa vielä niiden päälle betonia
ja jättäkää sinne syviin vesiin

Selite: 
Sekoitus montaa runon yritelmää ja tunnetilaa jotka päätin kursia kokoon
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot