Usko tai älä 2

Runoilija b2cde1fc7ffc8443d42cb8ffc3d29fd3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 15:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Pitkät hiukset ja riimejä loputtomasti
 

Minä olen käynyt Pariisissa
ja Prahassa
-Oletko jo kateellinen?
Voin paljastaa sinulle totuuden

Olen näissä kaupungeissa
juossut pimeillä kaduilla
liian vähissä vaatteissa
poliisin takaa-ajamana

Reppuni jäi poliisikoiran hampaisiin
Minulle neuvoja antanut nainen murhattiin
Ja loppuja et osaa edes kuvitella

Kuitenkin oli tarkoitus vain huvitella

Siitä on välillä hupi kaukana
kun istuu koneen ääressä tuntikaupalla
pelaten sydän kurkussa
Tomb Raider Angel of Darknessia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelit vie mennessään, runo on todella hauska ja hyvin muukaansa tempaava.

Runo hymyilytti. Kerrassaa mahtava ;'D

Uskon, oon iteki joskus pelannu. :P

Ovelasti kerrottu, mahtava. ;)

Kaikkea voi tapahtua virtuaalimaailmassa, hienoa.

*reps* heh

Pelit vie mennessään, runo on todella hauska ja hyvin muukaansa tempaava.

Runo hymyilytti. Kerrassaa mahtava ;'D

Uskon, oon iteki joskus pelannu. :P

Ovelasti kerrottu, mahtava. ;)

Kaikkea voi tapahtua virtuaalimaailmassa, hienoa.

*reps* heh

 

Käyttäjän kaikki runot