Loose the gravity

Runoilija b2cde1fc7ffc8443d42cb8ffc3d29fd3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 15:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Pitkät hiukset ja riimejä loputtomasti
 

Minä takerrun asioihin
joita ei ole enää olemassakaan
Menneeseen aikaan
jota en takaisin saa

Minä olen jo valmis luovuttamaan
enkä jaksa katsoa tulevaisuuteen
ei minulla ole tavoitteitakaan

Kaikki meni pieleen
Kumpa tähän mieleen
tulisi jotain mikä saisi kaiken muuttumaan

Rehellisesti sanottuna
minä olen jo valmis kuolemaan
mutta ei se haittaa
koska sain pitää sinut sen pienen hetken omanani
se riittää

Sen on riitettävä

Selite: 
Katkeransuloisen tunteen vallassa kirjoitettua
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienessä,lyhyessä hetkessä koko täysi elämä kuin koko elämänkaaren täyttymys mutta kuitenkin onko se koskaan täydellisen valmis - riittävä kun elämä muuttaa muotoaan.
Liika ankaruus/kriittisyys varjostaa jos ei suo itselle uutta mahdollisuutta,uuteen ajanjaksoon.

Menneitä ei voi muuttaa mutta tulevaa voi yrittää katsoa uusin silmin että mielin !
Tämä tuli välittömästi runostasi mieleeni.
 

Käyttäjän kaikki runot