Lähempää

Runoilija b2cde1fc7ffc8443d42cb8ffc3d29fd3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 15:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Pitkät hiukset ja riimejä loputtomasti
 

Minä kävelen poliisiaseman ohi
hiukset hulmuten
ja toivon että sinä olet ikkunassa
minua katsellen

Minä nukun
hiukset tyynylle valuen
ja toivon että sinä omassa unessasi
näet minut pienen hetkisen

Onko mitään murheellisempaa
kuin ettei sellaista saa
jota todella rakastaa
ja etten minä enää koskaan elämässäni
saa sinua koskettaa

Vaikken minä sen vuoksi
rakasta sinua yhtään vähempää
Kunpa sinä vain katselisit minua
vielä lähempää

Selite: 
Runoon sisältyy itseni lisäksi kaksi henkilöä
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, kaunis ja kipeä. Hyvä teksti.

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot